Vakkundig pleisterwerk in Amsterdam

Het grote voordeel van pleisterwerk is dat het zowel wanden als plafonds strak af kan werken. Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht, of heeft u een extra wand laten gecreëerd? Dan heeft u vaak te maken met kale gipsplaten.

Ons bedrijf tovert die kale gipsplaten in Amsterdam snel om in een strakke wand. Zo zijn ze helemaal klaar voor spackspuiten, een sierpleister, behang of een laag verf.

De mogelijkheden

Ons pleisterwerk bestaat uit een veelzijdig materiaal wat zelfs in natte ruimtes gebruikt kan worden. Heeft u dus een wand in de badkamer of kelder? Ook dan kunt u ons inschakelen.

Naast binnenshuis kunnen we pleisterwerk ook buitenshuis toepassen. Door middel van een weerbestendige laag blijft uw muur optimaal beschermd tegen de seizoensinvloeden.

Gebruik van sierpleister

Nadat we pleisterwerk op uw muur hebben aangebracht, kunt u er ook voor kiezen om uw woning extra sfeer te geven door middel van sierpleister. De populairste vorm van sierpleister is spachtelputz. Deze pleister heeft een lange levensduur en geeft uw woning karakter.

Wilt u weten wat wij voor u in Amsterdam kunnen betekenen? Neem dan nu contact op. Bel ons voor een afspraak of vul direct het contactformulier in. Wij staan voor u klaar.