Spuitwerk in Amsterdam

Spuitwerk is een handige manier om grote oppervlakken snel te behandelen. Wij zijn in de regio Amsterdam dé expert in. Wij kunnen uw wanden met zowel kleine als grote korrels bewerken. Zo kiest u zelf de uitstraling van uw wanden en plafonds. Heeft u hier niet zo goed zicht op? Wij staan voor al uw vragen klaar.

Latex spuiten

Bij latex spuiten gebruiken we latex muurverf. Dit kan in elke kleur. Hierdoor vormt latex een goed alternatief voor schilderwerk of behang. Omdat de verf egaal wordt verdeeld, blijft de structuur behouden. Zo creëren we een strak resultaat.

Spack spuiten

Wilt u een betaalbare én mooie afwerking voor uw muren en plafond? Kies dan voor spackspuiten. Met spackspuiten brengen we twee lagen aan. Onder hoge druk creëren we een pleisterlaag op uw plafond en muren. De eerste laag is een meslaag waarmee we de ondergrond egaal maken. De tweede laag is de afkorrellaag. Deze creëert de structuur.

Meer weten? Neem dan nu in de regio van Amsterdam contact met ons op. Bel ons voor een afspraak of vul direct het contactformulier in.